Bananen verschijnen, net als aardappelen, vaak in onze keuken.
Daarom is het de moeite waard om te leren hoe je hun schillen maximaal kunt gebruiken.
Bananenschillen kunnen bijvoorbeeld onderdeel worden van uw reguliere gezichts- en lichaamsverzorgingsroutine.
Hoe kun je deze verspillingen optimaal benutten?
Het geheim van bananenschil
Bananenschil heeft een prachtige eigenschap: het heeft een prachtig effect op lederen producten. Als je het op de juiste manier doet, zullen schoenen, tassen, riemen en jassen gewoon glanzen.
Het is gemakkelijk te gebruiken.
Je moet een bananenschil nemen en beginnen met het polijsten van schone en droge producten met het witte gedeelte. Vervolgens gaan we er met een papieren handdoek overheen en evalueren het resultaat.
Aardappelschil
Als u geïnteresseerd bent geweest in natuurlijke schoonmaakproducten, heeft u waarschijnlijk gehoord van het vermogen van aardappelen om glas schoon te maken.
Het is helemaal niet nodig om de groente zelf te gebruiken: de schil heeft hetzelfde werkingsmechanisme.
U moet het glas op de gebruikelijke manier wassen en dan beginnen met polijsten met aardappelschillen.
Waar we het eerder over hadden.