Als u rode vlekken op het oppervlak van uw favoriete gietijzeren koekenpan vindt, wanhoop dan niet.
De beschikbare middelen zullen het probleem helpen oplossen.
Traditionele methoden elimineren niet alleen het probleem effectief, maar bevatten ook, in tegenstelling tot de meeste industriële reinigingsproducten, geen agressieve chemicaliën.
Zuiveringszout liet dus uitstekende resultaten zien in de strijd tegen kleine vlekken en roestvlekken.
Om een koekenpan met zuiveringszout schoon te maken, moet je een kleine hoeveelheid afwasmiddel in een schone pan gieten.
Voeg 2-4 eetlepels zuiveringszout toe en begin de pan gedurende 3-5 minuten met een spons in cirkelvormige bewegingen te schrobben.
Spoel hierna de pan af met warm water.
Welk product u ook gebruikt om roest uit een koekenpan te verwijderen, u moet de vaat na het schoonmaken oliën.
Lijnzaadolie kan deze taak het beste aan, maar gewone zonnebloemolie zal ook werken.
We vertelden je eerder dat je het niet in de koelkast kunt laten staan.