De enorme populariteit van worst is niet verrassend.
Ten eerste is het product erg smakelijk.
Ten eerste hoeft de in de winkel gekochte worst niet te worden verwerkt: hij is klaar om te eten.
Ten derde kunnen sandwiches op zo’n culinaire basis snel en met ongelooflijk gemak worden gemaakt.
Snijd eenvoudig de worst en plaats de resulterende platte stukken op een sneetje brood.
U moet de worst echter schuin snijden. Waarvoor? Er zijn verschillende verklaringen.
Het product begint er mooier uit te zien
Laten we beginnen met de meest voor de hand liggende reden. Stukken worst die schuin zijn gesneden, worden groter en mooier.
De worst blijkt lekkerder
Door zijn grote formaat heeft een plat stuk worst bij het consumeren van het product een beter “contact” met de receptoren.
Als gevolg hiervan begint het eten als veel smakelijker te worden ervaren.
Worst schuin snijden is erg handig
Vooral als de vezels te stijf zijn.
Als je zo’n worst op de standaardmanier snijdt, zul je veel meer moeite moeten doen.
Eerder vertelden we je waarom in China.