Hoe je schaalfragmenten uit een rauw ei verwijdert: een klein trucje

яйцо

Zelfs zeer voorzichtige koks ondervinden af ​​en toe zo’n overlast als stukjes schaal die met een rauw ei in een bakje terechtkomen.

Problemen zijn vaak voelbaar op die momenten waarop iemand een kippenei met een mes breekt.

Het is erg moeilijk om een ​​fragment uit een stroperig eiwit te verwijderen: een stukje van de schaal “rent voortdurend weg”.

Je kunt natuurlijk een groot stuk van de schaal nemen en proberen het als “spatel” te gebruiken.

Deze aanpak is echter beladen met het verschijnen van nog een aantal fragmenten in het rauwe ei. Om geen tijd en zenuwen te verspillen, moet u daarom anders handelen.

Hoe je stukjes schaal uit een ei haalt: een gemakkelijke manier

Dompel uw vingers gewoon een paar seconden in koud water.

Als de huid van uw hand vochtig is, is het heel eenvoudig om de schaal van het wit te verwijderen.

Het fragment zal niet “weglopen”. Integendeel, het zal “ernaar streven” om de hand te raken.

Vreemd genoeg werkt deze eenvoudige truc. Deze truc heeft veel huisvrouwen meer dan eens gered.

Eerder vertelden we u hoe snel en moeiteloos.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips