Hoe je wortels voor salade in 5 minuten kookt: een culinaire truc – niet iedereen weet het

Морковь

Salades met wortels zijn altijd lekker en gezond. Maar het is belangrijk om de groente eerst te koken.

Deze procedure duurt meestal lang.

Als je een salade wilt maken, maar geen tijd hebt om wortels te koken, kun je een slim trucje gebruiken.

Maar als je niet zo lang wilt wachten en rauwe wortelen niet geschikt zijn, gebruik dan de magnetron.

Dankzij dit apparaat kook je groenten in slechts vijf minuten.

Om dit te doen, moet de knolgewas in verschillende delen worden gesneden en vervolgens in een speciale magnetronbestendige kom worden geplaatst.

Je moet ook een beetje water toevoegen zodat het de groente bedekt. Vervolgens moet de oven op maximaal vermogen worden ingeschakeld.

Na vijf minuten kun je de wortels controleren.

De knolgewas moet zacht zijn, maar niet gekookt. Smaak en textuur moeten behouden blijven. Zodra de groente is afgekoeld, moet deze aan gerechten worden toegevoegd.

Eerder hebben we geleerd hoe je slappe wortels kunt redden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips