Waarom ervaren huisvrouwen geen kokend water door de gootsteen gieten: niet iedereen weet hiervan

кипяток

Soms staan ​​we er niet bij stil dat we zelf een negatieve invloed hebben op de werking van het sanitair door vloeistoffen in de gootsteen te gieten die daar niet voor bedoeld zijn.

Veel mensen kunnen kokend water in de gootsteen gieten omdat ze er niets verkeerds in zien.

Een ervaren huisvrouw zal dit echter nooit doen.

Waarom je niet te heet water naar de gootsteen moet sturen

Het is de moeite waard eraan te denken dat warm water uit de kraan opwarmt tot maximaal 50 graden, wat de optimale veilige indicator is.

Bij het koken moeten we vaak kokend water verwijderen. Als we het bijvoorbeeld hebben over het wegwerken van het “eerste” water tijdens het koken.

Als u deze procedure regelmatig oefent, kunt u eenvoudigweg de leidingen beschadigen. Hierdoor moeten ze mogelijk volledig worden vervangen, wat erg duur zal zijn.

Ook de spoelbak zelf kun je beschadigen als deze niet van RVS is. Daarom moet u het kookwater eerst in een andere container laten lopen, wachten tot de vloeistof is afgekoeld tot een comfortabele 50 graden, en pas dan kunt u er vanaf komen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips