Waarom koken ervaren huisvrouwen walnoten: je zult verrast zijn als je de reden ontdekt

Орехи

Walnoten staan ​​bekend om hun gunstige voedingseigenschappen. Ze kunnen aan verschillende gerechten worden toegevoegd of in pure vorm worden geconsumeerd.

Het meest interessante is dat ervaren huisvrouwen walnoten voorkoken. Het lijkt misschien onzinnig, maar de betekenis ligt voor de hand en zal verrassen.

Waarom je walnoten moet koken

Er zijn twee redenen, en elk daarvan is de moeite waard om er meer in detail over te praten. Walnoten worden na het koken altijd beter schoon. Voor het schoonmaken hoef je dus geen notenkraker te gebruiken.

Een ander belangrijk voordeel is dat het na het koken gemakkelijker is om kleine schelpjes te scheiden en dat ze niet in verschillende richtingen wegvliegen.

De tweede reden is om de kwaliteit van de noten te controleren. Goede noten moeten luchtdicht zijn, zodat er tijdens het juiste koken geen water in komt.

Als dit gebeurt, betekent dit dat de moer beschadigd of oud is, dus het is beter om hem niet te gebruiken.

Hoe lang walnoten koken

Het is belangrijk om een ​​eenvoudige regel te volgen: gooi noten 2-4 minuten in kokend water. Deze tijd zal voldoende zijn om de schaal zacht te maken en gemakkelijker te pellen. Na het koken kun je direct beginnen met schoonmaken.

Als je de noten in kokend water bewaart, worden ze vanbinnen vochtig. En als dit gebeurt, zullen ze licht gaar worden, en dit zal de smaak en gunstige eigenschappen negatief beïnvloeden.

Als dit de eerste keer is dat je deze techniek gebruikt, is het verstandig om een ​​paar noten in kokend water te doen om zelf de voordelen van koken te ervaren.

Eerder vertelden we je hoe snel.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips