Hoe je een nieuwe zak van een specifieke geur kunt ontdoen: de beste manieren

сумка

Soms kun je bij het kopen van een nieuwe tas het probleem tegenkomen van een aanhoudende specifieke geur.

Het kan echter binnen een vrij korte tijd worden verwijderd.

Wat moet hiervoor gedaan worden?

Gebruik zuiveringszout

Dit universele product zal altijd een uitstekende assistent zijn bij het verwijderen van onaangename geuren. U moet een half glas frisdrank in de zak doen en het product gelijkmatig verdelen.

Vervolgens sturen we het accessoire zonder schade naar een nieuw pakket en voegen er nog een helft van de tas aan toe. U moet het accessoire een beetje schudden en 24 uur wachten.

Het enige dat overblijft is het verwijderen van sporen van het poeder. Er zullen geen sporen van de geur zijn.

Frisse lucht

In het koude seizoen zal het niet moeilijk zijn om het accessoire van de geur te ontdoen. Je moet de tas zoveel mogelijk openen. Daarna sturen we haar naar het balkon.

Dit moet gebeuren op een tijdstip dat de zon al onder is. In dit geval zal er geen schade aan het accessoire ontstaan. Neem ’s ochtends de tas en evalueer het resultaat.

Het is echter de moeite waard om te begrijpen dat het weer goed moet zijn, omdat regen en andere neerslag het materiaal kunnen beschadigen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips