Van vodden tot rijkdom: hoe kinderen uit arme gezinnen miljonair worden

мужчина

Veel mensen stellen vaak de vraag: “Kunnen kinderen uit arme gezinnen rijk worden?” Er zijn veel voorbeelden uit de praktijk die bewijzen dat dit mogelijk is.

Het belangrijkste is het verlangen en het streven van de persoon zelf. In dit artikel lees je een verhaal over hoe een gewoon mens succes behaalde.

Ze was een gewoon meisje dat opgroeide in een gezin in ‘Sovjetstijl’. Ouders hadden geen hogere opleiding genoten, werkten hun hele leven in dezelfde fabriek en konden de mentaliteit van de armen niet kwijt.

De moeder van het meisje was van mening dat geld alleen besteed mocht worden aan het voorzien in de basisbehoeften en ontkende altijd alles, niet alleen aan zichzelf, maar ook aan haar dochter.

De armoedepsychologie van de moeder zorgde er uiteindelijk voor dat ze een grote hoeveelheid geld verloor. Hier is hoe de zaken ervoor stonden. Nadat ze vooroordelen had overwonnen, hard aan zichzelf, haar angsten en misvattingen had gewerkt, behaalde de heldin van het verhaal succes en werd ze een van de meest gewilde specialisten in haar vakgebied.

Het eerste waar ze vanaf kwam, was de mentaliteit van de armen. Beseffend dat geld kan en moet worden besteed aan plezier, waarbij ze de herinneringen aan de gierigheid en kleinzieligheid van haar moeder uitwist, realiseerde ze zich op 17-jarige leeftijd alle doelen die haar onmogelijk leken, toen ze een plan maakte waarin ze al haar verlangens noemde de komende jaren.

In het plan stond dat ze een tweekamerappartement, een heel eenvoudige auto, enz. moest kopen. Is het plan gerealiseerd? Ja.

In plaats van een tweekamerappartement kreeg ze een driekamerappartement en in plaats van een gewone auto een duurder model. Door risico’s te nemen, zichzelf en haar principes te veranderen, slaagde het meisje erin haar plannen niet alleen te vervullen, maar ook te overtreffen.

Nu ze op 20-jarige leeftijd een behoorlijk inkomen had, zorgde ze voor haar moeder, waardoor ze maandelijks een bedrag kreeg dat veel hoger was dan haar pensioen.

Maar de moeder gebruikte dit geld niet, legde het voortdurend opzij en bleef een saai leven leiden, goedkope producten van lage kwaliteit eten, dingen tot in de puntjes dragen, zichzelf nooit aangename verrassingen gunnen, enz.

Als gevolg hiervan, uit angst dat dit geld zou worden gestolen, droeg ze het voortdurend bij zich totdat ze op de zaak wachtte toen al haar spaargeld in een tram werd gestolen.

Wat is de zin van dit hele verhaal?

De heldin vocht ijverig tegen de stereotypen die in haar familie werden opgelegd, veranderde haar manier van denken, las meer dan tweehonderd boeken over de psychologie van rijk en arm, en bereikte als gevolg daarvan een hoge sociale status en vernietigde de nutteloze en conservatieve gedachten die hadden bestaan. wortel geschoten in haar hoofd.

Maar zulke gedachten zijn stevig verankerd onder de meerderheid van de bevolking. Dit bewustzijn staat mensen niet toe meer geld aan te trekken, omdat ze, uit angst het te verliezen, bang zijn om iets nieuws te doen en vast blijven zitten, denkend dat er niets veranderd kan worden.

Heb jij soortgelijke misvattingen bij jezelf opgemerkt? Ja, je zei tegen jezelf dat je nooit zo iemand zou worden, maar misschien besefte je, toen je erover nadacht, dat je dacht als een arm persoon. Als je iets in je leven wilt veranderen, is het tijd om alles uit je hoofd te halen en actie te ondernemen.

Eerder vertelde ik je dat op het werk, als je wilt slagen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips