Veel mensen gebruiken bij het koken liever aluminium kookgerei, omdat het zeer duurzaam is en geschikt voor langdurig gebruik.
Dergelijke pannen verliezen echter snel hun oorspronkelijke glans.
In dit geval hoeft u ze alleen maar goed te wassen.
Welke methoden zijn te onderscheiden?
Klassiek
Neem een pan met een geschikt volume, giet er water in en maal een half stuk wasmiddel tot er spaanders ontstaan. Breng aan de kook en zorg ervoor dat het product volledig is opgelost.
Zet vervolgens het vuur uit en plaats het aluminium kookgerei in de container. Na tien minuten moet je het wassen en het resultaat evalueren.
Koken in een speciale samenstelling
Opnieuw moet je een geschikte pan nemen, deze met water vullen en aan de kook brengen. Voeg vervolgens een grote lepel frisdrank en twee keer zoveel fijngemalen zout toe.
We wachten tot de componenten volledig zijn opgelost.
Plaats het aluminium kookgerei, “kook” het een paar minuten en zet het vuur uit. Daarna moet u de vaat laten staan totdat het water is afgekoeld.
Was vervolgens de vaat zoals gewoonlijk.