Wat te doen als je vingers aan elkaar plakken door superlijm: hier is een product dat het perfect oplost

Клей

Secondelijm, wat je ook zegt, is uiterst nuttig in het dagelijks leven – met zijn hulp kun je veel echt belangrijke problemen oplossen.

Pas na contact met deze stof kunnen niet de meest aangename gevolgen voor de “gebruiker” optreden.

We hebben het over sporen van lijm die op de vingers achterblijven.

Zelfs zeep en staalwol helpen niet om er vanaf te komen.

Maar aceton kan deze taak uitvoeren.

Als u tevergeefs probeert lijmresten van uw handen te wassen, probeer dan thuis een fles met de dierbare vloeistof te vinden.

Aceton lost de lijm snel op – veeg de huid gewoon af met een wattenschijfje gedrenkt in nagellakremover.

Spoel hierna uw handen af ​​met warm water, droog ze af met een handdoek en breng een vochtinbrengende crème aan. Deze stap is vereist omdat de “combinatie” van secondelijm en aceton de conditie van de huid negatief beïnvloedt.

Als de noodzakelijke compositie niet voorhanden is, kun je andere, niet minder effectieve folkremedies proberen.

Deze omvatten een mengsel van citroensap en water in gelijke verhoudingen, plantaardige olie of margarine (niet bevroren, maar op kamertemperatuur) of waspoeder: u moet een kwart kopje afwasmiddel verdunnen met warm water en uw handen voorzichtig wrijven met de resulterende oplossing. massa gedurende 5-10 seconden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips