Puimsteen voor het tapijt, spons voor de bank: wie moet deze lifehacks zeker gebruiken

Средства для уборки

Het schoonmaken zelf is geen gemakkelijke taak.

Maar het proces om orde op zaken te stellen wordt alleen maar moeilijker als je een harig huisdier in huis hebt.

Bont van huisdieren is, zonder overdrijving, in elke hoek van het appartement te vinden. Zelfs de krachtigste stofzuiger kan de overvloed aan kleine haartjes niet aan.

In dergelijke situaties is het de moeite waard om hulp te zoeken bij volkstrucs.

Puimsteen voor tapijt

De poreuze steen verzamelt haren in bosjes, die vervolgens gemakkelijk met de hand kunnen worden verzameld en in de prullenbak kunnen worden gegooid.

Het enige wat u hoeft te doen is de puimsteen een paar keer over het tapijt te laten lopen. Zorg ervoor dat je schoonmaakhulpmiddel volledig droog is, anders zal het “wauw”-effect niet optreden.

Deze methode is goed voor laagpolige tapijten.

Meubelspons

Als u zich afvraagt ​​hoe u het haar dat zich op de bank en fauteuils heeft gevestigd, moet verwijderen, moet u hulp inroepen met een gewone afwasspons.

Deze keer moet het daarentegen een beetje vochtig zijn, dus voordat je begint met schoonmaken, moet je de spons nat maken en goed uitknijpen.

Het is belangrijk om te onthouden dat u tijdens het schoonmaken regelmatig haren uit de spons moet verwijderen, zodat ze niet terug op het tapijt of de bank terechtkomen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips