Hoe geur van een snijplank te verwijderen: huisvrouwen onthullen hun geheimen

доска

Veel huisvrouwen hebben soms te maken met het feit dat een gewoon wasmiddel het probleem van de onaangename geur van een snijplank niet aankan.

In dergelijke gevallen is het zinvol om gebruik te maken van beproefde methoden.

Wat zijn ze?

Gebruik baking soda en zout

Deze componenten hebben een uitstekend reinigingspotentieel en een uitgesproken desinfecterende werking. Beide eigenschappen zullen voor ons nuttig zijn, omdat in de meeste gevallen een onaangenaam aroma wordt geassocieerd met de activiteit van micro-organismen.

U moet het bord eerst met een vochtige doek afnemen. Breng vervolgens een mengsel van frisdrank en zout aan op het gehele oppervlak van het accessoire.

We wachten tien minuten en beginnen dan met een spons over het oppervlak te lopen. Het enige dat overblijft is het resterende reinigingsproduct afwassen.

Azijn

Dit product is ook ideaal voor het werken met een snijplank. Azijn is ideaal voor het reinigen en neutraliseren van onaangename geuren.

U moet water en azijn in gelijke hoeveelheden verdunnen, het mengsel op het bord aanbrengen en minimaal vijf minuten wachten.

Ga er daarna overheen met een doek en spoel de azijnoplossing af. Als de geur te hardnekkig is, is het niet nodig om azijn in water te verdunnen: gebruik het in pure vorm.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips