Hoe de geur in de keuken te verbeteren: ervaren huisvrouwen deelden hun geheimen

кухня

Soms is de geur in de keuken niet zo prettig, waardoor je geen zin hebt om te eten of te koken.

Daarom moet u er van tevoren voor zorgen dat u dit probleem niet tegenkomt.

Welke geheimen zullen hierbij helpen?

Regelmatige schoonmaak

Soms merken we niet hoe tijdens het koken stukjes voedsel alle kanten op vliegen, waardoor een niet zo prettig aroma ontstaat. Daarom is het minstens eens in de drie dagen de moeite waard om de kwestie van schoonmaken grondig te benaderen.

Bak

Het artikel moet voortdurend worden gewassen: dit kunt u het beste na elk gebruik doen. Dit zal helpen de hygiëne te behouden. Ook zal een dergelijke nuttige gewoonte u verlossen van het probleem van onaangename geur.

Het wordt ook aanbevolen om een ​​paar tabletten actieve kool in te voeren voordat u het afval verzendt om geuren te neutraliseren.

Koelkast

Dit is een ander deel van de keuken dat geurtjes veroorzaakt. Daarom moet apparatuur één keer per week worden gewassen met water en een kleine hoeveelheid azijn of frisdrank.

Het is ook de moeite waard om een ​​rol goedkoop toiletpapier op de middelste plank te plaatsen om het condensprobleem op te lossen en onaangename geurtjes te neutraliseren.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips