Wat te doen met gedroogde koekjes: je hebt altijd tijd om ze weg te gooien

Духовка

Een kom gevuld met je favoriete snoepjes en verse koekjes is al lang een integraal ‘attribuut’ geworden dat te zien is op de eet- of keukentafel.

Onze grootmoeders namen gewillig hun toevlucht tot deze optie van ‘decor’, die een sfeer van comfort en gastvrijheid in hun huis probeerden te creëren.

Maar als snoep maandenlang rustig op zijn tijd kan wachten, kan hetzelfde niet gezegd worden over koekjes.

Na slechts een paar dagen drogen de “kurabiye” en andere soortgelijke uit – en je wilt helemaal niet zo’n delicatesse eten.

Er is echter één manier om koekjes weer tot leven te wekken: het zal zeker helpen in situaties waarin er niets meer over is voor thee behalve gedroogd gebak, of wanneer gasten al voor de deur staan ​​en je geen tijd hebt om een ​​koekje te kopen. verse traktatie.

Om te reanimeren heb je een ovenschaal nodig, die gevuld moet worden met koekjes, besprenkeld met water en in dit formulier naar de oven moet worden gestuurd.

Het is voldoende dat snoepjes 10-15 minuten in de oven blijven.

Gedurende deze tijd worden de koekjes weer zacht – je zult ze nooit meer kunnen onderscheiden van vers gebak.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips