Hoe zich te ontdoen van vet op het fornuis: advies voor degenen die volkomen wanhopig zijn

Плита

Tijdens het gebruik raakt een keukenfornuis, wat heel natuurlijk is, bedekt met vettige vlekken, druppels en andere verontreinigingen.

De zekerste manier om uw assistent in “fatsoenlijke” conditie te houden, is door hem onmiddellijk te wassen nadat u klaar bent met koken.

Maar dit advies is in de praktijk niet altijd mogelijk: weinig huisvrouwen hebben genoeg tijd om de kookplaat minstens drie keer per dag af te vegen.

Wat moet u in dit geval doen met gedroogd vet dat niet wil verdwijnen, zelfs niet als u professionele huishoudelijke chemicaliën gebruikt?

Degenen die al wanhopig zijn om de kachel op orde te krijgen, moeten een oude levenshack proberen die onze grootmoeders misschien hebben gebruikt.

En hiervoor heb je geen reinigingsgel of poeder nodig, maar het meest voorkomende bakpoeder.

Verdeel het over het oppervlak van de kachel in een vrij dikke laag (deze moet eerst bevochtigd worden) en laat 30-40 minuten staan.

Na de aangegeven tijd moet het poeder worden afgewassen met een afwasspons: degenen die deze truc al hebben gebruikt, beweren dat vuil en vet zonder enige moeite worden verwijderd.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips