Hoe je citrusvruchten gebruikt om perfecte netheid in de keuken te bereiken: niet alle huisvrouwen weten het

кухня

De keuken is een nogal lastige plek om schoon te maken.

Bij het koken ontstaat er veel vuil, vet en stof.

Zelfs met behulp van professioneel gereedschap is het moeilijk om uw keuken op orde te krijgen. U kunt echter een compositie maken op basis van citrusvruchten, wat een uitstekende optie is om schoon te maken.

Hoe maak je een keukenreiniger?

Het is opmerkelijk dat we niet veel componenten hoeven voor te bereiden om onszelf van een luxe reinigingsproduct te voorzien.

Je zult schillen van elk type citrusfruit moeten verzamelen. Maal het en doe het in een pot. Voeg vervolgens azijn toe. De compositie is echter niet zo snel klaar als we zouden willen: het wachten kost minimaal zeven dagen.

Vervolgens filteren we het product en gieten het in een bakje met een spuitfles. Als de compositie te geconcentreerd lijkt, kun je een beetje water toevoegen.

Dan kun je veilig beginnen met schoonmaken: er blijft geen vet of vuil meer achter. De samenstelling kan veilig worden gebruikt voor het wassen van kachels, tegels, gootstenen en vele andere oppervlakken.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips