Hoe verstoppingen in de badkamer en keuken te overwinnen: een ontzettend eenvoudige methode genoemd

ванная

Voor veel mensen is verstopt sanitair een veel voorkomende en zelfs alledaagse zaak, omdat niet iedereen preventieve procedures uitvoert.

Maar zelfs met deze aanpak hoeft u zich geen zorgen te maken.

Met de juiste methode kunt u de verstopping effectief aanpakken.

Wat is er nodig?

De eerste stap is het verwijderen van overtollig water. We nemen honderd gram frisdrank en sturen het door de afvoer. Voeg vervolgens dezelfde hoeveelheid fijngemalen zout toe.

We wachten letterlijk een minuut en gieten er ongeveer 150 ml azijn in. Je kunt meer gebruiken.

Neem vervolgens de gekookte ketel en giet het volledige volume vloeistof erin. Wij wachten een uur. Open de warmwaterkraan en wacht minimaal drie minuten.

We evalueren de doorlaatbaarheid van water.

Als de vloeistof er nog steeds met enige ‘weerstand’ doorheen gaat, kunt u dezelfde procedure veilig meteen uitvoeren. Deze reiniging kan op regelmatige basis worden uitgevoerd.

Het is opmerkelijk dat de methode zowel in de badkamer als in de keuken kan worden gebruikt. Zo reinig je niet alleen de wastafel en wastafel, maar ook de afvoeren in de badkamer en douche.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips