Hoe je zelfs de smerigste voegen tussen tegels witter kunt maken: een eenvoudige methode onthuld

плитка

Soms zien de naden tussen de tegels eruit alsof ze onmogelijk schoon te maken zijn.

Maar dit is een verkeerde indruk.

Als u het juiste product kiest, kunt u zelfs de meest indrukwekkende vuillaag verwijderen.

Wat moet hiervoor gedaan worden?

Je moet drie grote lepels natriumcarbonaat nemen. Een gewone zal ook werken, maar heeft niet zo’n krachtig effect. Voeg vervolgens zuurstofperoxide toe.

Er zijn geen exacte verhoudingen, dus vertrouw op consistentie. Wanneer het product op een gel begint te lijken, hoeft u geen waterstofperoxide meer in te gieten.

Gebruik daarna een oude tandenborstel om de voorbereide compositie over de oppervlakken van de naad te verdelen en wacht.

Het zal ongeveer een half uur duren.

Je moet echter niet ver gaan. Zodra je merkt dat de compositie er droog begint uit te zien, moet je deze besproeien met pure waterstofperoxide uit een spuitfles.

Daarna kun je veilig beginnen met het wassen van de naden met dezelfde oude tandenborstel. Gebruik daarna een vochtige, schone doek om sporen van het reinigingsmiddel te verwijderen en veeg de naden droog.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips