Hoe je een tapijt schoonmaakt met goedkope producten: niet alle huisvrouwen weten het

уборка

Tapijten zorgen er vaak voor dat stof zich ophoopt in huis.

Om deze reden wordt aanbevolen om ze regelmatig grondig schoon te maken.

Het is niet altijd nodig om hiervoor een beroep te doen op de diensten van professionals: u heeft hiervoor alles wat u nodig heeft.

Hoe maak je een tapijt goed schoon?

Frisdrank met zetmeel

Dit is de eerste fase van het reinigen van tapijten, waarbij het grootste deel van vuil en stof wordt verwijderd. U moet het tapijt stofzuigen en vervolgens 700 gram zetmeel en frisdrank op het oppervlak verdelen.

We proberen de compositie gelijkmatig te verdelen. Na een uur maken we het schoon met een borstel en gaan we er doorheen met een stofzuiger.

Citroenzuur

Als het eerste deel van het schoonmaken ons heeft geholpen om van stof af te komen, dan is deze methode bedoeld om het tapijt frisheid te geven en het uiterlijk van iets nieuws te geven.

Het wordt aanbevolen om 20 gram citroenzuur op te lossen in een glas kokend water. Nadat alle korrels zijn opgelost, giet je nog twee glazen in.

Dit mengsel wordt gebruikt voor het reinigen van nat tapijt.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips