Hoe toilettabletten te vervangen: een eenvoudig middel genoemd

унитаз

Toilettabletten zijn voor veel huisvrouwen een onmisbaar hulpmiddel geworden bij de verzorging van sanitaire voorzieningen.

Met ongelooflijk gebruiksgemak geven ze een zeer indrukwekkend effect.

Het betere nieuws is echter anders: het zal niet moeilijk zijn om zo’n product zelf te maken.

Wat zult u hiervoor moeten doen?

Het is noodzakelijk om mallen te maken voor het maken van ijs. Elk van hen moet voor 50% worden gevuld met natriumcarbonaat. Je kunt natuurlijk gewone gebruiken, maar gecalcineerde zal effectiever zijn. Het gaat veel beter om met het probleem van tandplak en onaangename geur.

Breng na zuiveringszout een klein laagje waszeepspaanders aan. Het is ook een uitstekende keuze voor het reinigen van sanitaire voorzieningen.

Giet er vervolgens een kleine hoeveelheid mondwater in. Je kunt zelfs de goedkoopste nemen: de functie ervan is het geven van een aangename geur en extra desinfectie.

Vervolgens vriezen we het in en gebruiken we het regelmatig. Gooi gewoon een zelfgemaakte tablet in het toilet voordat u naar bed gaat en was ’s ochtends het sanitair.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips