Hoe je een ketel schoonmaakt totdat hij glanst: een methode die veel mensen niet kennen

уборка

Veel huisvrouwen hebben oude ketels die op traditionele wijze moeilijk te reinigen zijn van een laagje vet en vuil.

Er is echter één techniek waarmee u de afwas kunt doen in de staat van iets nieuws.

Het is opmerkelijk dat de methode kan worden gebruikt voor elk kookgerei zonder antiaanbaklaag.

Wat is de essentie van de methode?

Je moet de ketel eerst op de gebruikelijke manier wassen. Probeer niet te hard: verwijder gewoon verse voedselresten zodat we er geen last van hebben.

Dan nemen we gewone ammoniak.

Breng het in een gelijkmatige laag aan over het gehele binnenoppervlak van de schaal. Als de ketel aan de buitenkant vies is, behandelen we hem ook.

Vervolgens verstoppen wij de vaat in elke zak zonder gaten of beschadigingen.

Het is het beste om de ketel 8-10 uur op het balkon te bewaren. Ventileer hierna de keuken grondig.

Vervolgens nemen we de ketel en beginnen deze met de harde kant van de spons schoon te maken. Spoel het product vervolgens grondig af met water en verwijder eventueel achtergebleven vocht met keukenpapier.

De ketel zal perfect schoon zijn.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips