Hoe je een onaangename geur uit een gootsteen of riool kunt verwijderen: het recept van oma – het werkt beter dan het recept dat je in de winkel koopt

Раковина

Schoonmaken is een integraal onderdeel van ons leven, maar soms kunnen de omstandigheden ons verrassen.

Gebrek aan het nodige geld, tijd of gelegenheid om naar de winkel voor huishoudelijke chemicaliën te gaan, kan problemen veroorzaken bij het op orde brengen van zaken.

In dergelijke situaties moet je je wenden tot de volksmethoden die onze voorouders voor hulp gebruikten, bijvoorbeeld deze.

Remedie voor onaangename geuren uit leidingen

Om de strijd tegen onaangename geuren uit uw gootsteen of afvoer te overwinnen, kunt u het volgende mengsel proberen.

Om het te bereiden, meng je zuiveringszout en witte azijn, in gelijke delen. Giet dit mengsel in de afvoer en voeg er heet water aan toe – hierdoor los je het vet op en ben je van de stank af.

Er is een andere manier: kokend water in een pan met een paar stukjes citroen- of sinaasappelschil en deze bouillon door de afvoer gieten (nadat deze een beetje is afgekoeld).

Tevens neutraliseert dit product vuil en bestrijdt effectief geurtjes.

Ten slotte is, last but not least, effectief een mengsel van gelijke delen zuiveringszout, citroensap (of azijn) en zout. Zij helpt, net als anderen, met een knal verstoppingen en stank te elimineren.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips