Waarom deodorant aanbrengen op muren en deuren: een ongebruikelijk maar effectief gebruik van het product in het dagelijks leven

Дезодорант

Het zou een vergissing zijn om te denken dat deodorant alleen maar helpt de onaangename geur van zweet te verwijderen.

Er zijn andere, zij het niet-standaard, manieren om het te gebruiken die werkelijk verbazingwekkende resultaten opleveren.

Wij passen het op de muren toe

Als uw kind per ongeluk (of misschien met opzet) een markering op de muur heeft achtergelaten, raak dan niet in paniek. Deodorant zal u helpen dit probleem het hoofd te bieden.

Breng het aan op een wattenschijfje en veeg het oppervlak af waar er sporen van de marker zijn, en laat het vervolgens een paar minuten met rust.

Het enige dat overblijft is om de vlek af te vegen met een droge doek of spons. De deodorant verzacht de inkt en maakt het gemakkelijker om de vlek te verwijderen. Herhaal het proces totdat de marker volledig verdwijnt.

Het smeren van de deuren

Een ander probleem waar deodorant mee te maken kan krijgen, is een piepende deur.

Ervaren huisvrouwen verzekeren u: spuit gewoon een kleine hoeveelheid anti-transpirant op de deurscharnieren en open en sluit de deur meerdere keren.

Dankzij de oliën in de deodorant verdwijnt het piepen, worden deuren makkelijker te sluiten en worden metalen onderdelen beschermd tegen corrosie.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips