Een nuttige levenshack voor degenen die een hekel hebben aan afwassen: maak van afwassen een plezier

Кастрюля

Mee eens, maar weinig mensen genieten van het proces van het reinigen van kopjes en borden van vettige aanslag en opgedroogde voedseldeeltjes.

Gelukkig bestaat er een truc die het afwassen minder lastig en leuker maakt.

Zo maak je afwassen leuk

Als je jezelf er gewoon niet van kunt overtuigen om afwassen te beschouwen als een meditatief proces waarin je je hoofd kunt zuiveren van slechte gedachten, neem dan je telefoon of laptop mee naar de keuken.

Zet uw favoriete tv-serie, entertainmentprogramma of educatieve podcast aan – dit alles zal u helpen uw gedachten af ​​te leiden van vuile potten en pannen.

In zo’n bedrijf zal het proces veel sneller verlopen: we verzekeren je dat je niet eens zult merken hoe de tijd vliegt.

Wat kun je nog meer doen?

Om de hoeveelheid vuile vaat in de gootsteen te verminderen, kunt u proberen deze onderweg af te spoelen: terwijl u thee zet, dumplings kookt of wacht tot het eten is opgewarmd in de magnetron.

U zult waarschijnlijk ook zin hebben om orde op zaken te stellen als u schattige afwassponzen, een origineel wasmiddeldoseerbakje en andere leuke kleine dingen voor uw ogen heeft.

Ten slotte kunt u de regel met één zeepspons gebruiken. Dit betekent dat u de afwas alleen mag doen totdat de spons schuimt en nadat het product op is, u een pauze van 5 minuten moet nemen.

Als er een hele berg vuile vaat in de gootsteen staat, is het psychologisch gemakkelijker om met de taak om te gaan als je deze in kleine stukjes opsplitst.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips