Reinigt tegels en wast vloeren: hoe kun je anders wasverzachter gebruiken?

Чистящие средства

In de regel beginnen huisvrouwen één keer per maand, zo niet minder vaak, met de algemene schoonmaak.

Ze demonteren kasten, wassen vloeren en vensterbanken, reinigen tegels in badkamer en keuken, stofzuigen tapijten, etc.

Dergelijke werkzaamheden vergen uiteraard veel tijd en moeite, zelfs als u dure schoonmaakmiddelen gebruikt. Er zijn echter methoden die sommige taken kunnen vereenvoudigen en versnellen.

Je realiseert het je misschien niet eens, maar wasverzachter is een uitstekende schoonmaakhulp die gemakkelijk taken als het schoonmaken van tegels en het dweilen van vloeren aankan.

Hoe tegels schoon te maken met conditioner

Om dit te doen, moet u een reinigingsoplossing maken van één deel wasverzachter en vier delen water. Breng het aan op de plekken die gereinigd moeten worden, spoel het na 10-15 minuten af ​​met warm water en veeg het droog met een doek.

Hoe vloeren met airconditioning schoon te maken

Om een ​​beschermende laag op het vloeroppervlak te creëren, voegt u een beetje conditioner toe aan een emmer water en wast u de vloeren zoals u normaal zou doen. Dit voorkomt dat stof zich op de vloer nestelt.

Het is belangrijk om met mate te zijn: een paar druppels conditioner zijn voldoende, anders is het resultaat het tegenovergestelde.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips