Hoe appels te kiezen: 4 tips die kopers zullen verrassen

Яблоко

Tijdens de herfst en tot het einde van de lente blijven appels de belangrijkste bron van vitamines en voedingsstoffen die voor alle kopers beschikbaar zijn.

Deskundigen adviseren om lokale appels te kopen. Er wordt aangenomen dat ze meer voordelen voor het lichaam zullen opleveren, en ze bevatten geen stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid en die worden gebruikt om geïmporteerd fruit te behandelen.

Wij vertellen u met welke andere voorwaarden u rekening moet houden bij het kopen van appels.

Conditie één

Kies fruit zonder vlekken of vlekken. Deze appels zullen niet lang meegaan vanwege het begonnen rottingsproces.

Conditie twee

De vruchten moeten sterk zijn en de schil glad. Als het vruchtvlees los zit en de schil gerimpeld is, zal de appel niet alleen snel bederven, maar ook smakeloos zijn.

Conditie drie

Appels die onder normale omstandigheden zijn gerijpt, moeten een uitgesproken aroma hebben.

Als er geen aroma is, heeft de appel dezelfde smaak – nee.

Maar in het geval van geïmporteerde appels werkt dit advies niet altijd, en dat allemaal vanwege de chemische verwerking en wascoating.

Conditie vier

Vergeet niet dat er vroege (zomer) appels zijn, herfstappels – ze worden maximaal 3-4 maanden bewaard als de nodige omstandigheden worden gecreëerd, en ook winter (late) appels.

Deze laatste worden aan het einde van de herfst geoogst en zijn niet altijd rijp. Ze worden maximaal 8-10 maanden bewaard.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips