Zo was je de vuile vaat af die het afwasmiddel niet aankan: een ingenieuze manier

Чистящие средства

Er zijn gerechten met een uitstekende smaak, maar ondanks dit feit koken we ze vrij zelden.

De reden ligt in het feit dat het daarna erg moeilijk kan zijn om de vaat in perfecte staat af te wassen.

Pilaf, gebakken aardappelen, schnitzels met hun vette spatten… Soms moet je meerdere keren nadenken voordat je je dierbaren met zulke gerechten kunt verrassen.

Stop met jezelf het plezier te ontzeggen van het proeven van je favoriete eten! Azijn kan vlekken aanpakken waar gewone wasmiddelen niet tegen kunnen.

Voeg twee eetlepels azijn toe aan afwasmiddel en schrob potten en pannen. De azijn lost het vet op en de vaat wordt schoon.

Vlekken van groenten, bessen en fruit, die stevig in de snijplank lijken te zitten, zijn zo sterk als citroensap.

De citrusvrucht moet in tweeën worden gesneden en het snijgedeelte moet over het oppervlak worden geveegd dat moet worden schoongemaakt. Na ongeveer 15 minuten moet keukengerei onder stromend water worden afgespoeld. Zorg ervoor dat u ze droog veegt voordat u ze in de keukenkast opbergt.

Ervaren huisvrouwen weten dat theezakjes niet alleen nuttig kunnen zijn voor het brouwen van een aromatische drank. Ze gebruiken ze om effectief vet en opgedroogde etensresten uit de vaat te verwijderen.

Om uw vaat schoon te maken, plaatst u deze in een kom met heet water en voegt u een paar gebruikte theezakjes toe. Laat de vaat enkele uren weken en begin dan met wassen. U zult verrast zijn hoe gemakkelijk en snel alle vlekken worden verwijderd.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips