Hoe je snel kreukels in kleding kunt gladstrijken als je geen strijkijzer hebt: een kleine truc die je zal helpen in een moeilijke situatie

рубашки

Laten we ons een situatie voorstellen: uw strijkijzer is kapot en de kleding die u van plan was te dragen tijdens een belangrijke gebeurtenis is gekreukeld.

Wat te doen? Naar de winkel rennen voor een nieuw strijkijzer? Daar is nauwelijks tijd voor.

Probeert u het apparaat zelf te repareren? Wat als het niet lukt!

Moet u dringend andere kledingstukken kiezen? Wat als ook zij niet in de beste staat zijn?

Probeer je kleding te strijken zonder strijkijzer? Dit is de juiste beslissing!

Maar hoe kun je producten precies van rimpels ontdoen zonder toevlucht te nemen tot het gebruik van huishoudelijke apparaten? Het blijkt dat er een eenvoudige en snelle manier is!

Hoe kleding te strijken zonder strijkijzer

Bereid het volgende “wondermiddel” voor: voeg een beetje haarconditioner en een kleine hoeveelheid negen procent azijn toe aan een liter water.

Meng de vloeistof grondig. Klaar! Hierna hoeft u alleen nog maar het resulterende mengsel in een bak met een sproeier te gieten en de kleding op de hangers te besprenkelen met druppels van de bereide oplossing.

Het “behandelde” kledingstuk moet blijven hangen totdat het volledig droog is.

Dan zorg jij ervoor dat er geen vouwen meer in het product zitten.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips