Hoe u op betrouwbare wijze geur uit schoenen kunt verwijderen: beproefde methoden

обувь

Met het begin van de herfst begonnen we allemaal gesloten schoenen te dragen, wat de hoofdoorzaak van de onaangename geur werd.

Daarom is het de moeite waard om te weten hoe je “geuren” kunt verwijderen voordat ze de tijd krijgen om te diep in het materiaal te dringen.

Welke beproefde methoden kunnen worden geïdentificeerd?

Spoedreiniging met azijn

Het voordeel van deze methode is dat u niet een hele nacht hoeft te wachten totdat de schoenen weer in hun normale staat zijn.

Je moet een klein stukje watten nemen, het lichtjes behandelen met azijn en beginnen met het afvegen van de binnenkant van de schoen.

Zodra de azijn is opgedroogd, kunnen de schoenen weer worden gedragen.

Gearomatiseerde thee

Veel mensen drinken geen theezakjes met onnatuurlijke aromatische toevoegingen, maar kopen ze toch in pakjes. Het geheim is simpel: dit is een echte redding voor schoenen.

Je hoeft alleen maar een paar gearomatiseerde theezakjes in je schoenen te doen en een paar uur te wachten.

Soda

Deze methode is ook redelijk goed en effectief, maar kan niet snel worden genoemd. Giet voordat u naar bed gaat een paar eetlepels frisdrank in uw schoenen.

Schud ’s ochtends het poeder eraf en evalueer het resultaat.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips