De handgrepen van het gasfornuis zullen weer glanzen: welk geheim is bekend bij ervaren huisvrouwen

сода

Zeker, veel huisvrouwen kijken soms met afgrijzen naar de handgrepen van een gasfornuis, omdat ze zich niet kunnen voorstellen dat ze in perfecte staat kunnen worden gewassen.

Een laagje vet kan soms te indrukwekkend lijken om toe te geven aan onze inspanningen.

Maar er is één methode die uit twee stappen bestaat. Dankzij dit kunt u indrukwekkende resultaten bereiken. Na deze methode ziet de kachel er perfect schoon uit.

Hoe maak je de handgrepen van een gasfornuis schoon?

Gebruik zuiveringszout

De eerste reinigingsstap is eenvoudig. Je moet een handige container nemen en er heet water in gieten. Voeg vervolgens vier eetlepels frisdrank toe en wacht tot het poeder is opgelost.

Wij sturen onze kachelhandvatten. Na 20 minuten kunt u beginnen met het wassen van uw handen: het vuil wordt gemakkelijk verwijderd.

Druppels met ammoniak en anijs

U kunt een dergelijk product bij de apotheek kopen: met dit product kunt u uw pennen in hun oorspronkelijke ideale staat terugbrengen. Je hoeft alleen maar een beetje product op de watten aan te brengen en de handvatten te polijsten.

Het resultaat zal elke huisvrouw verrassen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips