Hoe glas af te vegen om het schoon te houden tot de lente: beproefde methoden

Уборка

Huisvrouwen proberen minstens 3-4 keer per jaar de ramen van hun huis te wassen. Maar als de ramen uitkijken op een drukke snelweg, dan zul je dit vaker moeten doen.

De langste pauze vindt plaats in de winter. Maar er rijst een ander soort vraag: is het mogelijk om glas lange tijd schoon te houden zonder te wassen?

De winkels liggen vol met huishoudelijke chemicaliën voor het reinigen van ramen, maar ze hebben nog geen middelen uitgevonden om glas tegen vuil te beschermen.

Ervaren huisvrouwen hebben dit probleem voor zichzelf besloten.

Eerste manier

Het glas moet worden behandeld met een oplossing van gedestilleerd water (1 kopje), alcohol (1/4 kopje) en 9% azijn (2 kopjes).

De componenten worden gemengd, met een sproeier in een container gegoten, het product gelijkmatig op het glas aangebracht en na 2-3 minuten drooggeveegd.

Tweede manier

Neem 1/4 kopje citroensap en 1/2 theelepel voor 2 kopjes water. afwasmiddel.

Mengen, op glas aanbrengen en droogwrijven.

Derde manier

Neem 4 eetlepels zetmeel per liter water. In sommige tips komt azijn in hetzelfde recept voor.

Daarna gaan we verder volgens het beproefde schema.

Huisvrouwen die deze producten gebruiken, beweren dat ze de frequentie van het schoonmaken van ramen hebben kunnen verminderen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips