Hoe gierstpap correct te koken: je kunt de bitterheid voor altijd vergeten

кастрюля

Niet elk gezin bereidt gierstpap, ondanks de vele gunstige eigenschappen.

Feit is dat het gerecht voor veel mensen bitter blijkt te zijn.

Dergelijke pap kan natuurlijk niet smakelijk worden genoemd. Kok Yulia Arkhipova, een expert van de BelNovosti-netwerkpublicatie over culinaire kwesties, onthulde echter het geheim van hoe je het gerecht correct kunt bereiden.

In dit geval kun je de bitterheid voor altijd vergeten.

Over welke methode hebben we het?

Eerst meten we de hoeveelheid granen af ​​die we nodig hebben en beginnen we het product te wassen. Het proces moet zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd.

Hierna moet u een ketel water aan de kook brengen en over het product gieten.

Daarna doen we de gierst in de pan. Neem voor één deel van het hoofdproduct 2,5 keer meer water. Wacht tot het water kookt. Voeg hierna zout en suiker toe. Pas de hoeveelheid componenten aan, afhankelijk van uw smaakvoorkeuren.

Wacht tot het weer kookt. Kook de pap gedurende 20 minuten. Het is beter om de kachel niet te verlaten, zodat u het gerecht kunt roeren.

Dan moet je de kant-en-klare gierstpap een kwartier onder het deksel bewaren en een stuk boter toevoegen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips