Waarom je behang moet strijken: deze lifehack komt in elke keuken van pas

Утюг

Probeer de vraag te beantwoorden: in welke van alle kamers in huis wordt het behang het snelst vuil?

We durven te wedden dat je de keuken zonder enige aarzeling een naam hebt gegeven.

En inderdaad, door vetdeeltjes in de lucht die geen kap kan verwijderen, waterdruppels en stoom die uit potten en pannen opstijgt, ontstaan ​​er zo nu en dan vlekken op de muren.

Hierdoor laat de uitstraling van het behang veel te wensen over.

Als uw plannen in de nabije toekomst geen reparaties omvatten, zult u de vervuiling op traditionele wijze moeten aanpakken.

Hiervoor heeft u een broodkruimel nodig, die op een verse vettige vlek moet worden aangebracht en enkele minuten moet worden bewaard.

Omdat het brood het meeste vet opneemt, hoef je alleen maar zout op de vlek aan te brengen en dit 30 minuten te laten staan, zodat de witte kristallen de rest van het vuil opnemen.

Als u te maken heeft met een oude vlek, heeft u een behandeling met een strijkijzer nodig.

Plaats een papieren handdoek over het vuile gebied en laat er een heet strijkijzer overheen gaan. Door de hoge temperatuur smelt het gedroogde vet, dat in het papier wordt opgenomen.

Houd er rekening mee dat het servet moet worden vervangen (en meer dan één keer). Anders kan het vet verbranden en nog dieper in het behang doordringen.

Nog een belangrijk punt: je moet ervoor zorgen dat het strijkijzer niet oververhit raakt.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips