Zo maak je zelf het perfecte schoonmaakproduct: een eenvoudig recept

уборка

Als u naar een winkel voor huishoudelijke chemicaliën gaat, kunnen de prijzen voor fatsoenlijke medicijnen u onaangenaam verrassen.

Als de compositie min of meer van hoge kwaliteit en veilig is, dan kost het behoorlijk wat.

Daarom begonnen velen zelf ‘scheikunde te beoefenen’. Het is niet zo moeilijk. Het volstaat om eenvoudig hoogwaardige actieve ingrediënten te selecteren en de juiste verhoudingen te berekenen.

Je kunt de volgende compositie proberen.

Hoe maak je een zelfgemaakt schoonmaakproduct?

U zult een handige container met een spuitfles moeten vinden. Giet er onmiddellijk een grote lepel afwasmiddel in. Daarna moet je ongeveer een kwart glas azijn toevoegen.

Het kan worden vervangen door wodka of pure alcohol.

Voor een aangenaam aroma en een versterkte antibacteriële werking voegen we ook ongeveer vijf druppels etherische olie van citroen toe.

Giet er gewoon water in en begin de inhoud grondig te schudden.

Nadat de componenten zijn gecombineerd en in een homogene massa zijn veranderd, kunt u veilig beginnen met schoonmaken. De samenstelling is vooral effectief voor het schoonmaken van de keuken, maar kan ook worden gebruikt om met tegels en stof te werken.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips