Hoe je een kussen correct wast: niet alle huisvrouwen weten het

спальня

Om ervoor te zorgen dat de slaap alleen maar rust en positieve emoties brengt, moet het beddengoed regelmatig worden gewassen.

Kussens zijn geen uitzondering.

Niet iedereen weet echter hoe ze correct moeten worden gewassen.

Wat moet je onthouden?

Eerst moet u het kussen op vlekken beoordelen. Als er verontreinigingen aanwezig zijn, moeten deze worden behandeld met sodapoeder gemengd met water. Het mengsel wordt 15 minuten bewaard.

Stel vervolgens de temperatuur in de wasmachine in van 30 tot 40 graden: het hangt af van wat de fabrikant je adviseert.

Wij sturen de kussens naar de was.

Vervolgens introduceren we het poeder in gelvorm: alleen deze optie is geschikt. Na het wassen is het belangrijk om een ​​hoogwaardige spoeling uit te voeren. Zorg ervoor dat er geen poeder in het kussen zelf achterblijft.

Het is ook de moeite waard om ons beddengoed uit te wringen.

Hierna is het raadzaam om het kussen in schone lucht te drogen. Dit zal je niet alleen helpen om goed te drogen, maar zal ook eventuele vreemde geuren verwijderen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips