Hoe je een plastic vensterbank witter maakt met haarbleekmiddel: je zult verrast zijn

уборка

Veel mensen weten uit eigen ervaring dat een kunststof vensterbank, zelfs bij regelmatig en kwalitatief hoogstaand onderhoud, toch zijn oorspronkelijke uiterlijk zal verliezen.

Na verloop van tijd zullen er opvallende gele gebieden op het oppervlak verschijnen.

Sommige mensen vervangen hierna de vensterbank, anderen “verbergen” de vlekken onder bloemen in potten. Beide opties verbleken echter in vergelijking met één interessante methode. Hierdoor ziet de vensterbank er binnen enkele minuten weer perfect uit.

Hoe kan haarverlichter hierbij helpen?

Het bleek dat het product niet alleen het haar lichter kan maken: het tast ook plastic aan. Het gebruik van de bleekmiddel is heel eenvoudig.

Was eerst het volledige oppervlak van de vensterbank om sporen van stof en vuil te verwijderen. Neem vervolgens een papieren handdoek en week deze in bleekmiddel.

Breng gedurende 10 minuten een “kompres” aan op het gele gebied.

Daarna verwijderen we de handdoek met het zuiveringsmiddel en evalueren we het resultaat. Daarna kunt u de handdoek met het zuiveringsmiddel overbrengen naar een ander vergeeld gebied.

Aan het einde van de procedure wast u eenvoudig het bleekmiddel af en veegt u de vensterbank af.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips