Waarom een ​​laurierblad in het toilet gooien: er wordt een interessant effect bereikt – opmerking voor huisvrouwen

унитаз

Veel huisvrouwen kennen slechts één optie voor het gebruik van laurier.

We hebben het over het gebruik van laurierblaadjes als specerij.

Maar er zijn nog andere interessante manieren.

Een paar bladeren kunnen dus enkele uren in het toilet blijven liggen.

Als de huisvrouw precies dit doet, zal ze een heel interessant resultaat bereiken.

Wat gebeurt er als je laurierblaadjes door het toilet gooit?

Het kruid is een bron van een helder aroma dat de stank perfect maskeert.

Als je voordat je naar je werk gaat een paar laurierblaadjes in een kom met sanitair stopt, zul je na thuiskomst beseffen dat er geen onaangename geur meer in het toilet hangt.

Of u kunt het laurierblad in het toiletreservoir doen. Hierdoor zal het water dat vrijkomt tijdens het spoelen de stank en het vuil gedeeltelijk verwijderen.

Het is echter beter om een ​​afkooksel van het kruid te bereiden. Doe 5-6 bladeren in een diepe bak en vul ze met een liter kokend water.

Wanneer de vloeistof matig warm wordt, giet je deze in het toilet. Hierdoor elimineer je de onaangename geur en verwijder je de tandplak gedeeltelijk.

Trouwens, gekookte laurier kan worden gebruikt om het binnenoppervlak van sanitaire voorzieningen af ​​te vegen. In dit geval worden de onzuiverheden volledig verwijderd: er verschijnt een perfecte sneeuwwitte kleur.

Nu weet u hoe u de netheid van het toilet kunt herstellen en de stank in de badkamer kunt elimineren zonder toevlucht te nemen tot het gebruik van dure “chemicaliën”.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips