Hoe een badkuip van tandplak te reinigen: een milieuvriendelijke manier

Ванна

Huishoudelijke chemicaliën zijn niet altijd bestand tegen de tandplak die zich op de muren van de badkamer vormt. Bovendien kunnen bijtende chemicaliën en schuurmiddelen het email beschadigen.

Daarom kiezen ervaren huisvrouwen alternatieve manieren om de badkuip op te ruimen.

Laten we het hebben over een van deze recepten die tandplak en ziektekiemen verwijderen, maar zonder schade aan het milieu.

Huishoudelijke truc

U kunt uw eigen milieuvriendelijke badkamerreiniger maken. Het zal helpen uw bad op te ruimen, zelfs als u hard water heeft.

Je hebt nodig:

  • 50 gram citroenzuur;
  • 1 druppel wasmiddel;
  • 500 ml warm water.

De ingrediënten worden gemengd en de oplossing wordt in een container met een spuitfles gegoten.

Breng het product vervolgens aan op de wanden van het bad, veeg het af en laat het een paar minuten staan, daarna afspoelen met water.

In vergevorderde gevallen kunt u vaatwastabletten gebruiken.

U moet heet water in het bad nemen en er 1-2 tabletten in oplossen om de PMM schoon te maken. Ze verwijderen effectief vet- en kalkaanslag.

Na een paar uur wordt het water afgevoerd, wordt het bad schoongemaakt en worden de resterende chemicaliën met water afgewassen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips