Hoe ervaren huisvrouwen de gootsteen reinigen van kalkaanslag: hiervoor hebben ze geen huishoudelijke chemicaliën nodig

Кухня

Kalkaanslag op uw gootsteen kan een ernstig probleem zijn, vooral als u geen speciaal product bij de hand heeft om deze te verwijderen.

Voor ervaren huisvrouwen is dit echter niet nodig: voor dit doel zijn ze gewend gewone tafelazijn te gebruiken. Het verwijdert kalkaanslag niet minder effectief en vereist geen extra kosten en moeite.

Dus als er sporen van kalkaanslag op uw gootsteen verschijnen, meng dan tafelazijn met fijn zout tot er een dikke pasta ontstaat en breng het resulterende mengsel aan op de gootsteen.

Geef de zelfgemaakte oplossing 20-30 minuten de tijd om in te werken, spoel hem daarna af met warm water en veeg de gootsteen grondig af.

Als u te maken krijgt met vettige vlekken, gebruik dan een mengsel van zuiveringszout en zetmeel.

Neem twee eetlepels van elk ingrediënt en voeg een beetje water toe om een ​​pasta te maken.

Breng deze pasta aan op een spons en maak de gootsteen grondig schoon. Verwijder vervolgens, net als in het eerste geval, het resterende product met een vochtige doek en veeg het oppervlak droog.

En als uw keuken een keramische spoelbak heeft, gebruik dan tandpoeder om deze schoon te maken, waarmee u het vuil wegveegt en vervolgens afspoelt.

Dit product, ontworpen voor het reinigen van de mondholte, verwijdert effectief tandplak en laat geen krassen achter.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips