Waarom wrijven slimme huisvrouwen aardappelen over hun deuren: het is logisch

Дверь

Hoewel er in de winkel een enorme hoeveelheid schoonmaakproducten voor thuis verkrijgbaar is, geven veel mensen er de voorkeur aan om traditionele methoden te gebruiken, omdat ze milieuvriendelijker en betaalbaarder zijn.

In dit verband haasten we ons om u te vertellen over een effectieve folkmethode die zal helpen omgaan met verschillende verontreinigingen die zich op de keukenset hebben afgezet, zonder het gebruik van professionele huishoudelijke chemicaliën.

Als het gaat om het besmetten van het deurblad, zullen gewone rauwe aardappelen uw trouwe assistent zijn.

Snijd de knol doormidden en veeg het bevlekte gebied schoon.

Om ervoor te zorgen dat er geen witte sporen van zetmeel achterblijven op de deur, veegt u het canvas aan het einde van de procedure af met een zachte, droge doek.

Maar vaker komt het voor dat alleen de deurklinken en het aangrenzende gebied schoongemaakt moeten worden, wat eigenlijk niet verrassend is, omdat we ze vaak met natte of vuile handen aanraken.

Vooral keukendeurgrepen worden getroffen, omdat er vet en andere verontreinigingen op achterblijven, die tijdens het koken door onze handen worden overgebracht.

Als u op dit gebied vlekken opmerkt, gebruik dan een afwasspons: bestrooi het met talkpoeder en boen het oppervlak met cirkelvormige bewegingen.

Verwijder vervolgens eventuele pellets met een vochtige doek en veeg tenslotte het handvat droog.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips