Hoe zich te ontdoen van stof in een appartement: de meest effectieve manieren worden genoemd

квартира

De aanwezigheid van stof in het appartement zal niemand bevallen: het verstoort het genot van uw vakantie en is schadelijk voor de gezondheid.

Maar soms verschijnt er enkele uren na het schoonmaken stof.

Het blijkt dat u slechts enkele trucjes hoeft te kennen die de hoeveelheid stof in uw huis kunnen verminderen.

Wat zijn ze?

“Stofverzamelaars”

Allereerst moet je zacht speelgoed verwijderen, als je dat hebt. Zorg regelmatig voor uw tapijten: u moet ze eens in de paar dagen stofzuigen. En één keer per week wordt textiel schoongemaakt met een borstel en frisdrank.

Gestoffeerde meubels moeten ook regelmatig worden gestofzuigd. Gordijnen en gordijnen moeten vaker worden gewassen, omdat er ook stof op blijft zitten.

Natte reiniging

Als je je huis stofvrij wilt houden, moet je vaker schoonmaken. U kunt bijvoorbeeld een beetje glycerine en etherische tea tree-olie aan het water toevoegen voor natte reiniging.

Dit helpt langdurig tegen stof te beschermen.

Airconditioner

Maar dit product kan veilig worden gebruikt voor oppervlaktebehandeling, vooral als het om meubels gaat. Een deel van het water wordt uit de airconditioner gehaald en het appartement wordt behandeld.

Dankzij deze eenvoudige trucjes wordt de hoeveelheid stof merkbaar verminderd.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips