Voedsel blijft aan de pan plakken: hoe om te gaan met het probleem

сковородка

Soms kunnen we geen voedsel van goede kwaliteit bereiden, alleen maar omdat het voedsel aan de pan blijft plakken.

De meest redelijke oplossing zou natuurlijk zijn om nieuwe gerechten te kopen, maar dit is voor ons niet altijd mogelijk.

Daarom is het de moeite waard om aandacht te besteden aan trucs die het probleem zullen helpen oplossen.

Wat zijn ze?

Gebruik perkament

Zelfs aan de oudste koekenpan blijft geen eten plakken als je deze truc toepast. Leg een laag perkamentpapier in de schaal, afhankelijk van de grootte, vet deze in met plantaardige olie en begin met frituren.

Deze eenvoudige en toegankelijke methode heeft bij velen de aandacht getrokken.

Appelazijn

Deze methode is zeer interessant, eenvoudig en effectief. Je moet de koekenpan op het vuur zetten en er een beetje appelciderazijn in gieten.

Dan wachten we een paar minuten. Zodra de appelciderazijn de tijd heeft om te verdampen, kun je beginnen met frituren.

Plantaardige olie

Deze methode maakt elke pan perfect. Zet de schaal op het vuur en giet er een paar eetlepels olie in. Vervolgens moet u met een borstel het plantaardige vet in een gelijkmatige laag verdelen.

Verwarm vervolgens de koekenpan. Het enige dat overblijft is om het van de kachel te halen en af ​​te vegen met een servet.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips