Hoe je van armoedegewoonten af ​​kunt komen om succesvol en rijk te worden

деньги

Heel veel mensen vragen zich af hoe het met hun welzijn gaat en waarom dat zo slecht is. Helaas kunt u jarenlang naar het antwoord op deze vraag zoeken en het niet vinden.

Het armoedevraagstuk is zo urgent dat serieuze wetenschappers zich verbaasd hebben over de zoektocht naar een antwoord erop.

Jarenlang is de relatie van verschillende categorieën mensen met geld geanalyseerd en zijn er duidelijke verbanden ontdekt tussen iemands succes en zijn gewoonten.

De overgrote meerderheid van de rijke mensen doet er alles aan om niet één, maar meerdere inkomstenbronnen te hebben. Ze begrijpen heel goed dat je op twee plekken altijd meer verdient dan op één, en daarom werken ze op meerdere plekken.

De opkomst van extra fondsen maakt eventuele investeringen of bijvoorbeeld investeringen in uw gezondheid of opleiding mogelijk, wat uiteraard leidt tot een verhoging van het inkomen.

Op hun beurt geeft de meerderheid van de armen er de voorkeur aan deel te nemen aan loterijen, te wedden op sport of poker te spelen. En hoewel deze indicator op het eerste gezicht op de een of andere manier niet doorslaggevend lijkt, is deze situatie behoorlijk bedrieglijk.

Geld wordt besteed aan de mogelijkheid om zonder enige moeite geld te ontvangen.

Maar als je het geld meetelt dat wordt uitgegeven aan deze nutteloze pogingen om rijk te worden, zul je na een jaar merken dat er een redelijk behoorlijk bedrag op je rekening is verzameld.

Het is best interessant dat een groot aantal rijke mensen gespecialiseerde literatuur leest die verband houdt met hun carrière.

Overigens lezen armen over het algemeen minder, en als ze wel lezen, is het vooral amusementsliteratuur. Dit is natuurlijk niet slecht, maar heeft geen invloed op de inkomensstijging.

De rijken kopen, in tegenstelling tot de armen, zelden dure dingen.

Een arm persoon kan bijvoorbeeld een dure telefoon kopen die hij zich niet op krediet kan veroorloven. Dan ontzegt hij zichzelf uiteraard alles om deze lening terug te betalen en betaalt hij naast de kosten van de telefoon ook rente over de lening.

Voordat een rijk persoon iets koopt, zal hij nadenken over de mogelijkheid om ervoor te betalen.

Rijke mensen houden voor het grootste deel strikt hun budget onder controle. Zij bepalen vooraf hoeveel en waaraan zij uitgeven. De pijnlijk bekende vraag voor arme burgers waar het geld naartoe ging, komt voor hen niet op.

Een heel klein percentage van de armen probeert minstens 10% van hun inkomen te sparen. Deze bedragen lijken hen zo onbeduidend dat ze niet de moeite waard zijn om op te letten.

Sommigen beweren misschien dat het volkomen onmogelijk voor hen is om zonder deze kleine hoeveelheden te leven.

Hierop kunnen we zeggen dat, hoe klein het geld ook wordt gereserveerd, er toch wat besparingen zullen optreden. En zonder 10% van het inkomen, hoe klein het ook is, is het heel goed mogelijk om te leven.

De overgrote meerderheid van de rijke mensen spaart voortdurend. Daarom kunnen we zeggen dat kleine maar regelmatige bijdragen je zullen helpen uit het moeras van armoede te komen.

Eerder sprak zakenman, ondernemer, mediamanager en media-expert Vitaly Kisterny over een goede leider zijn.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips