Hoe kun je witte sokken wassen van grijsheid en vuil: dit product kost slechts een cent

Стиральная машинка

Witte sokken hebben een echte superkracht: niets wordt zo snel vies als dit kledingstuk.

Zelfs dure producten zijn niet altijd in staat om ze terug te brengen naar hun oorspronkelijke, sneeuwwitte uiterlijk. Maar goedkope producten kunnen deze taak, vreemd genoeg, met een knal aan.

Waterstofperoxide

Dit medicijn heeft oxiderende eigenschappen, wat betekent dat het vuil kan verwijderen en sokken weer wit kan maken.

Om te wassen, bereidt u een oplossing van gelijke delen water en peroxide en dompelt u de kousen hierin gedurende ongeveer 20 minuten onder. Vergeet na het wassen niet om de kledingstukken af ​​te spoelen om eventueel achtergebleven product te verwijderen.

Natriumcarbonaat

Je sokken profiteren dubbel van baking soda: ze worden niet alleen wit, maar ook gedesinfecteerd.

Voordat u het in de wasmachine gaat wassen, moet u het kledingstuk gedurende 3 uur in een oplossing van warm water en frisdrank laten weken. Je kunt trouwens een beetje azijn aan het waspoeder toevoegen om het effect te versterken.

Witte azijn

Voor 1 liter heet water heb je 1 eetlepel azijn nodig. Laat de sokken 30 minuten in het op deze manier bereide mengsel liggen, gevolgd door wassen in de wasmachine.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips