Wat zijn 3 huisvrouwenfouten die een koekenpan met antiaanbaklaag verpesten: controleer het zelf

сковородка

Koekenpannen met antiaanbaklaag worden als een van de handigste beschouwd om te koken, omdat voedsel niet blijft plakken tijdens het frituurproces.

Onjuist gebruik kan het kookgerei echter beschadigen en het verder gebruik ervan onmogelijk maken.

Wat zijn de meest voorkomende fouten?

Metaal

Dit materiaal van keukenaccessoires mag niet in contact komen met het oppervlak van de braadpan, omdat dit ernstige schade kan veroorzaken.

Kies daarom voor messen van hout of kunststof.

Zuur

Als het geselecteerde gerecht zure ingrediënten bevat, moet u een ander kookgerei kiezen. Bij gebruik van azijn, tomaten, citroensap of tomatenpuree is een koekenpan met antiaanbaklaag daarom niet geschikt.

Zorg

Voor het afwassen kunt u alleen klassieke sponzen gebruiken: andere opties kunnen de coating beschadigen. Het is ook de moeite waard om een ​​gel te kiezen met een goede samenstelling zonder agressieve deeltjes.

Opwarmen

Een koekenpan met antiaanbaklaag kan niet lang op het vuur blijven staan ​​zonder voedsel en olie: dit verpest hem eenvoudigweg. Probeer daarom deze fout te vermijden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips