Hoe sporen van superlijm van handen te verwijderen: de beste methoden worden genoemd

клей

Superlijm is een echt geschenk uit de hemel vanwege zijn verbazingwekkende effectiviteit, maar er is één ernstig voorbehoud: als het op de huid van uw handen terechtkomt, kan het niet met conventionele methoden worden verwijderd.

Er zijn echter verschillende manieren om sporen van het product snel en veilig te verwijderen.

Wat zijn ze?

Olie

Dit is een uitstekende bron van vet dat de lijm helpt oplossen. De olie werkt uiteraard niet onmiddellijk, maar zal de huid van uw handen niet beschadigen.

Neem wat plantaardige olie en begin 10-15 minuten met het bewerken van de lijmsporen. Spoel daarna het resterende product af met water.

Wodka

Met deze methode kunt u ook lijmresten efficiënt verwijderen. Neem wat watten en besprenkel het grondig met wodka. Vervolgens moet u een “kompres” op de lijmsporen aanbrengen.

Was na tien minuten de wodka en lijm af.

Vergeet echter na deze methode niet een hoogwaardige vochtinbrengende crème aan te brengen.

Petrolatum

Het bleek dat dit cosmetische product ook goed presteert bij het verwijderen van superlijm van handen. Je moet een beetje vaseline nemen en dit met massagebewegingen in het gewenste gebied wrijven.

Masseer ongeveer vijf minuten.

Laat de vaseline nog eens vijf minuten inwerken en was het daarna af.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips