Was je ramen met dit eenvoudige en goedkope product: het zal lijken alsof er geen glas is – ze zullen zo transparant zijn

окно

Heeft u moeite om uw ruiten perfect schoon te krijgen?

Blijven er altijd strepen en vlekken op het oppervlak?

Probeer in dit geval de ramen te wassen met een speciale samenstelling.

Nee, u hoeft geen dure “chemicaliën” aan te schaffen.

Gewoon water met twee toevoegingen die u waarschijnlijk niet eens hoeft te kopen, kan een superproduct zijn voor het reinigen van vensterglas: u heeft deze producten waarschijnlijk al in huis.

Zo maak je de perfecte glazenwasser

Neem een ​​kom en giet er een liter water in.

Voeg negen procent azijn (0,5 el) en afwasgel (2 el) toe aan de vloeistof.

Meng de inhoud van de container grondig en giet de resulterende oplossing in een plastic fles. Plaats de spuitmond op de laatste.

Klaar! Nu kunt u beginnen met het schoonmaken van de ramen.

Hoe ramen schoon te maken

Spuit het glas gewoon in met druppels van het bereide product. Veeg hierna het oppervlak af met een schone, vochtige doek.

Het kan ook zijn dat de oplossing bepaalde vlekken niet aankan. Voeg in dit geval eenvoudig een beetje zuiveringszout aan de vloeistof toe.

Vervolgens is het raadzaam om de gewassen ruit te ‘behandelen’ met een ander product. En dan zullen er helemaal geen echtscheidingen plaatsvinden.

Het mengsel bestaat uit de volgende componenten: warm water (300 ml), negen procent azijn (100 ml), alcohol (50 el) en aardappelzetmeel (1 el).

Wrijf het resulterende mengsel op de ramen. Vervolgens moeten de oppervlakken worden afgeveegd met een papieren handdoek.

Het resultaat van de procedure is het verschijnen van ideale transparantie en heldere glans in het vensterglas.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips