2 producten die de vaat beter afwassen dan geadverteerde producten: de vaat piept van reinheid

Чистящие средства

Goed nieuws voor schoonmaakfreaks: geen geld meer verspillen aan commerciële afwasmiddelen.

Een combinatie van bekende producten kan de taak niet minder effectief aan: in ieder geval zorgen huisvrouwen die deze lifehack actief gebruiken ervoor dat hun kopjes en borden glanzen en piepen – uiteraard vanwege de reinheid.

Een van de beste alternatieven voor commerciële schoonmaakproducten is dus zuiveringszout.

Het is in staat vettige en hardnekkige vlekken, sporen van roet en verbranding te overwinnen en bovendien vreemde en dus onaangename geuren te verwijderen.

Frisdrank is geschikt voor het wassen van porselein, aardewerk, glas, staal, zilver en email. Het wordt niet aanbevolen om Teflon met soda schoon te maken om krassen te voorkomen.

Het tweede product is mosterd, een natuurlijk absorbeermiddel dat vet absorbeert.

Het kan worden gebruikt voor het afwassen van een koekenpan waarop vis of vlees is gebakken.

Tot slot zullen we een handige truc delen: om het gebruik van zelfgemaakte afwasmiddelen gemakkelijk te maken, meng je zuiveringszout en mosterd in gelijke hoeveelheden en giet je de resulterende “combo” in een kruidencontainer met gaten in het deksel.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips