Hoe je thuis een vettige vlek op een bank verwijdert: een betere remedie is nog niet uitgevonden

Чистящие средства

Een vettige vlek op de bekleding van een bank kan elke huisvrouw tot tranen toe brengen, die automatisch in gedachten begint in te schatten hoeveel het zal kosten om het gestoffeerde meubilair opnieuw te bekleden.

Er is eigenlijk geen reden om boos te zijn: er is al lang een methode bekend die vetvlekken op de bank effectief verwijdert.

Allereerst moet het besmette gebied worden besprenkeld met fijn zout, frisdrank of zetmeel – deze producten absorberen vetdeeltjes en trekken ze letterlijk uit de bekledingsdraden.

Laat het meubilair een paar minuten zo staan ​​- dit zou net voldoende moeten zijn om de reinigingssamenstelling voor te bereiden.

Het bestaat uit heet water, afwasmiddel, waspoeder, enz. Ze moeten worden gecombineerd en geslagen tot er schuim ontstaat.

Veeg het poeder van het verontreinigde gebied af en veeg eventueel achtergebleven vet weg met een in schuim gedrenkte spons.

Overigens is dezelfde methode geschikt voor het omgaan met een vettige bank, omdat het in wezen niets meer is dan dezelfde vettige vlekken, alleen oud en waar vuil aan vastzit.

Om vettige vlekken op te lossen, kunt u andere middelen gebruiken, zoals glycerine, frisdrankslurry, verdunde ammoniak, enz., Die in het vettige gebied moeten worden gewreven en een tijdje moeten blijven staan.

Wanneer de substantie zacht wordt, moet deze worden verwijderd met een spons, die eerst moet worden ondergedompeld in een zeepoplossing bereid uit water met afwasmiddel of wasmiddel.

Herhaal indien nodig alle manipulaties opnieuw en spoel tenslotte het wasmiddel af.

Om te voorkomen dat er na het reinigen vlekken op de bekleding verschijnen, stelt u het meubilair bloot aan minimale blootstelling aan vloeistoffen en een snelle natuurlijke droging.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips